Carrez met wielen

209,00569,00

Deze plantenbak is voorzien van wielen, waardoor deze eenvoudig te verplaatsen is.

Wilt u een andere maat of staaldikte? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Producten worden ongeroest aangeleverd
  • Zorg voor een goede afwatering (gaten in bodem standaard af-productie), er mag geen overtollig water in de plantenbak blijven staan, omdat het materiaal dan op den duur kan gaan doorroesten door combinatie zuurstof en aarde.
  • Geen hydrokorrels gebruiken aangezien deze vocht vasthouden
  • Producten dienen na levering direct uitgepakt te worden zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten is. Dit kan onregelmatige roest en vlekken veroorzaken.
  • Gratis levering.

Beschrijving

Carrez met wielen

 

Cortenstaal
De materiaaldikte van Cortenstalen plantenbakken is standaard 2 mm. De productie is in 3-4 mm en 5 mm mogelijk. Corten is een zeer sterk type staal dat de eigenschap bezit om zich bij blootstelling aan de buitenlucht te bedekken met een beschermende roestlaag. Deze natuurlijke vaste roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. Kenmerkend voor Corten staal is de bruinoranje roestkleur en de lange levensduur. Onze Cortenstalen producten worden ongeroest geleverd. Het proces van roesten zal daarna ongeveer 4-5 maanden duren. Wij raden aan  om de bakken niet te gebruiken in combinatie met overlooppijpjes.

Standaard zijn deze (bloem)bakken voorzien van wielen, waardoor de bak eenvoudig te verplaatsen is.

 

 

Voor vragen, neem gerust contact met ons op.