Conic

329,00899,00

Standaard zitten er 15 mm voetjes onder de bakken voor een goede afwatering.

Wilt u een andere maat of staaldikte? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Producten worden ongeroest aangeleverd
  • Zorg voor een goede afwatering (gaten in bodem standaard af-productie), er mag geen overtollig water in de plantenbak blijven staan, omdat het materiaal dan op den duur kan gaan doorroesten door combinatie zuurstof en aarde.
  • Geen hydrokorrels gebruiken aangezien deze vocht vasthouden
  • Producten dienen na levering direct uitgepakt te worden zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten is. Dit kan onregelmatige roest en vlekken veroorzaken.
  • Dit product wordt gratis geleverd.

Beschrijving

Conic

De CONIC cortenstaal plantenbak geeft (park)tuinen een sierlijke en warme uitstraling. Dit komt door de oranjebruine kleur van het materiaal, die zich vormt door een natuurlijke roestlaag. Een andere naam voor cortenstaal is weervast staal: weersomstandigheden hebben namelijk positieve invloed op deze plantenbak.

Cortenstaal is een metaallegering bestaande uit ijzer, waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Bij blootstelling aan de buitenlucht wordt het materiaal bedekt met
een beschermende roestlaag. Deze natuurlijke roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. Hierdoor heeft de plantenbak een lange levensduur.

Deze producten worden ongeroest geleverd en het proces van roesten zal daarna ongeveer 4-5 maanden duren.

Wij raden aan om de bakken niet te gebruiken in combinatie met overlooppijpjes.

 

 

 

Extra informatie

Gewicht N/B