Aanbieding!

Green Wall – Rode tinten per M2

425,00

Deze duurzame eyecatcher met WOW-effect wordt op maat gemaakt en geeft een natuurlijke uitstraling zonder verlies van vloeroppervlak. Daarnaast is het bewezen dat planten op de werkvloer stress verminderen en de productiviteit verhogen. Deze Green Walls zijn in elk gewenst formaat verkrijgbaar en kunnen ook op hoeken en zuilen bevestigd worden.

Wilt u een andere maat? Dan kunt u deze bestellen via ‘losse onderdelen’. Heeft u hulp nodig, neem gerust contact met ons op.

Beschrijving

Green Wall – Rode tinten per M2

Wij hebben een totaalprijs per vierkante meter gemaakt, zodat u een goed beeld krijgt wat er nodig is voor de basis van een Green Wall. Hieronder leggen wij in dit totaalpakket zit en welke opties u naar wens kunt toevoegen.

 

Overzicht per m2 (13/12 hydroplanten).

  • 2 x Muurplaat 13/12 PT-100-1312 (Lengte: 1 meter/breedte: 1.01 meter)
  • 4 x Plantenbakken met drainagemogelijkheid (dit zijn de 4 bovenste bakken)
  • 8x drainage kapjes voor bakken
  • 8x drainage slangen voor bakken
  • 1 x Plantenbak met dichte onderkant (dit is de onderste bak)
  • 30 x Hydroscreens (kapjes voor op de plantenbak, zodat de hydrokorrels in de bakken blijven)

 

Door de veranderende mogelijkheden en prijzen bij de planten is het niet mogelijk om dit mee te nemen in de totaalprijs. Neem voor de actuele lijst met beplanting contact met ons op of mail naar info@deank.nl.

 

Extra opties die u naar wens kunt toevoegen:

 

1 x Lampen met rail (optioneel, maar wel aan te raden voor een goede plantgroei).

2 x zijpanelen in aluminium of RAL kleur inclusief bevestigingsmateriaal (optioneel, aan te raden voor een volledige afscherming van de plantenbakken).

1 x Beregening inclusief pomp tot 6 meter hoogte (grotere pomp nodig? Neem contact met ons op) en bevestigingsmateriaal.

 

Voor vragen, neem gerust contact met ons op.