EVO Ground 300 Dark

199,00

Multifunctionele geïntegreerde lijnverlichting met een strakke, architectonische vormgeving. Leef je uit met de EVO geïntegreerde LED lijnverlichting en geef je bestrating een upgrade met je eigen lichtontwerp. Creëer strakke architectonische lijnen of juist een speels effect.

Beschrijving

Multifunctionele geïntegreerde lijnverlichting met een strakke, architectonische vormgeving. Leef je uit met de EVO geïntegreerde LED lijnverlichting en geef je bestrating een upgrade met je eigen lichtontwerp. Creëer strakke architectonische lijnen of juist een speels effect. Haal de lichtarchitect in jezelf naar boven!  Het armatuur is uitgevoerd met een behuizing van hard geanodiseerd aluminium en heeft hierdoor een stijlvolle uitstraling. De EVO GROUND 300 DARK is zeer geschikt voor het sfeervol verlichten van paden, opritten en hagen en is eenvoudig te verwerken in bestrating, grind of in het gras.

Alle producten uit de EVO lijn hebben een strakke, architectonische vormgeving en zijn voorzien van de nieuwste LED’s met de mooiste kleurbeleving. Daarnaast zijn de armaturen uitgerust met een ‘diamond cut’ lens welke voor een mooie egale spreiding van het licht zorgt. De lijnverlichting van EVO is verkrijgbaar in geïntegreerde-, staande-, wand- en opbouwarmaturen. Met deze laatste kun je eenvoudig spectaculaire lichteffecten creëren onder traptredes, vlonders, balustrades, zitmuurtjes en vijverelementen. Hiermee openen we de weg naar allerlei nieuwe in-lite toepassingen.

Toepassingen: pad, terras, oprit en haag

Verwerking grondspots: beton, gras, natuursteen en grind

Eigenschappen: overrijdbaar

 

Handleiding:

EVOGROUND_IM_0218 handleiding

Extra informatie

Hoogte

Diameter

Inbouwdiepte

Kleur

Behuizing

Lens

Spanning

Vermogen

Installatiewaarde

Lichtbron

Branduren

Licht Type

Lichthoek

Lichtbereik

Lichtkleur

Lichtrichting

Kleurtemperatuur

Cri

Net Luminous Flux

Liminous Efficacy

Dimbaar

Ip Klasse

Energielabel