Smart Extender

119,00

SMART EXTENDER is ontwikkeld om binnenshuis de Bluetoothverbinding met de SMART-HUB 150 en de in-lite app te versterken.

Beschrijving

Smart Extender

In sommige, vaak modernere huizen zorgen externe factoren zoals dikke geïsoleerde wanden en staalconstructies voor een niet optimale Bluetoothverbinding. Ook laat de Bluetoothconnectiviteit in de diverse smartphones die nu in omloop zijn soms ten wensen over. Deze Smart Extender versterkt de Bluetoothverbinding met de SMART HUB-150 en de in-lite app.

 

Verwerkingsadvies

Installeer de EXTENDER altijd binnen, op een plek in een woning waar de in-lite app veel gebruikt wordt. Denk hierbij aan de woonkamer of keuken. Plaatsing in de meterkast of bij een wifi-router wordt afgeraden om optimale werking te garanderen. Stop de stekker in een EU 230V stopcontact. Gebruik de pairknop en voeg de EXTENDER met de in-lite app toe aan het in-lite SMART netwerk van de tuin of woning.
Download de handleiding; Handleiding versterker

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Andere suggesties…