Splitter t.b.v aansluiting lamp

10,00

Met de SPLITTER kan één lichtsensor worden aangesloten op meerdere transformators waardoor het gehele lichtplan op hetzelfde moment zal inschakelen. Daarnaast kunnen er met SPLITTER meerdere lampen worden aangesloten op één Easy-Lock.

Beschrijving

Splitter t.b.v. aansluiting lamp

U kunt maximaal 5 transformators op deze splitter t.b.v aansluiting lamp aansluiten. Bij gebruik van deze splitter in combinatie met de Easy-Lock kunt u op 1 splitter direct twee lampen aansluiten. Deze hebben een maximum van 10 Watt.

Met deze splitter kan 1 lichtsensor worden aangesloten op meerdere transformators, waardoor het gehele lichtplan op hetzelfde moment zal inschakelen.
  • Als eerste is hij geschikt om één lichtsensor aan te sluiten op twee transformators.
  • Daarnaast is hij ook geschikt om twee armaturen aan te sluiten op één EASY-LOCK.
  • Ook is de splitter boven- en ondergronds te gebruiken.

Plaatsingsadvies:Plaats de splitter zo dat deze altijd bereikbaar is.

LET OP: de In-Lite EASY-LOCK connector wordt standaard bij elk In-lite armatuur geleverd. Met deze connector kun je elk In-lite armatuur op iedere willekeurige plek op de hoofdkabel koppelen. Deze EASY-LOCK hoeft dus niet meer apart aangeschaft te worden bij een armatuur.

 

Verwerkingsadvies

Voor de aanleg van dit systeem en armaturen, bekijk de instructievideo’s op de pagina installatietips.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.