Transformator HUB-50W

149,00

Een hoogwaardige transformator met touchscreen bediening en een maximale installatiewaarde van 50 VA, voorzien van twee gezamenlijk aan te sturen lijnen.

Beschrijving

Transformator HUB-50W

Deze Transformator HUB-50W wordt verticaal gemonteerd met behulp van de bijgeleverde schroeven. Daarnaast kan de transformator zowel binnenshuis als buitenshuis opgehangen worden aan een wand. De transformator moet u buitenshuis minimaal 50 cm vanaf de grond monteren.

 

Een hoogwaardige transformator met touchscreen bediening. De maximale installatiewaarde is 50 VA. Hij is voorzien van twee gezamenlijk aan te sturen lijnen. Daarnaast is hij voorzien van de volgende functies:

  • Als eerste is er een eenvoudige touchscreen bediening.
  • Daarnaast beschikt hij over twee gezamenlijk aan te sturen kabelingangen.
  • Hij kan handmatig aan/uit gezet worden.
  • Schakeling middels bijgeleverde lichtsensor gecombineerd met een timer.
  • Ook is hij voorzien van een lichtsignaal. Hiermee wordt bijvoorbeeld overbelasting of foutieve installatie gedetecteerd en voorkomen.
  • De bewegingsmelder MOVE is als los verkrijgbaar accessoire aan te sluiten. De verlichting gaat automatisch naar keuze 1, 3 of 9 minuten aan bij bewegingsdetectie.

 

Innovatie zit in het DNA van in-lite. Met de HUB serie kiest u voor een innovatief en vernieuwend product. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen met een optimale veiligheid. De HUB-PROTECTOR verlengt de levensduur van de HUB-50.

 

Installeer vrij van neerslag

Alle HUB’s moeten op een overdekte plek, vrij van neerslag, gemonteerd moeten worden. Wanneer dit niet is adviseren wij om de HUB PROTECTOR over de HUB-50 te installeren.

 

Handleiding:

HUB 50-100 handleiding

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Lengte

Breedte

Hoogte

Kleur

Spanning

Installatiewaarde