DISC WALL 100-230V

226,50

DISC WALL 100-230V is een sfeervol wandarmatuur. Het armatuur geeft een diffuus lichtbeeld rondom en kan op een 230V stroompunt aangesloten worden.

  • Geeft een difuus, rondomschijnend lichtbeeld
  • Geschikt voor montage op een muur middels een 230V stroompunt
  • Dimbaar middels een led dimmer (Niet bijgeleverd, verkrijgbaar bij de betere bouwmarkt)

Beschrijving

DISC WALL 100-230V

De DISC WALL 100-230V is een stijlvol en eigentijds vormgegeven wandarmatuur. Daarnaast geeft deze DISC WALL een rondom-schijnend diffuus lichtbeeld op wanden en muren. Dit armatuur kan direct aangesloten worden op een 100-230V stroompunt middels de bijgeleverde 230V led driver. Dit armatuur is eventueel ook dimbaar middels een led dimmer (niet bijgeleverd).

Dit betreft een samengesteld product en de onderdelen worden apart verpakt geleverd.

Dit armatuur is ook verkrijgbaar in 12V. Bovendien kan deze 12V versie op een in-lite 12V In -lite HUB transformator aangesloten worden d.m.v. een In-Lite 12V kabel.

Verwerkingsadvies

Deze DISC WALL is met DISC BASE eenvoudig op een wand te monteren met de bijgeleverde montageschroeven en is uitgerust met een dimbare 100-230V led driver. Hiervoor zal een led dimmer geïnstalleerd moeten worden (wordt niet meegeleverd). De DISC WALL  is perfect te combineren met andere armaturen uit het DISC concept, maar ook met PUCK, HALO en andere in-lite armaturen in de kleur Black of Dark Grey geanodiseerd aluminium.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Diameter - Hoogte (mm)

200 x 36 mm

Behuizing

Spanning

Installatiewaarde

Vermogen

Lichtbron

Lichtrichting

Lichtbereik

Branduren

Kleurtemperatuur

Cri

Net Luminous Flux

Energielabel

Ip Klasse

Liminous Efficacy