DISC WALL 12V

192,50

DISC WALL (12V) is een sfeervol wandarmatuur. Het armatuur geeft een diffuus lichtbeeld rondom en kan op een in-lite 12V HUB transformator aangesloten worden.

  • Geeft een rondomschijnend diffuus lichtbeeld
  • Geschikt voor montage op een muur, wand of schutting
  • Vervaardigd uit aluminium en voorzien van een FCBV coating

Beschrijving

DISC WALL 12V

DISC WALL (12V) is een stijlvol en eigentijds vormgegeven wandarmatuur. De DISC WALL (12V) geeft een rondomschijnend diffuus lichtbeeld op wanden en muren. Het armatuur kan op één van de HUB transformators van in-lite aangesloten worden.

Dit betreft een samengesteld product en de onderdelen worden apart verpakt geleverd. Bovendien is dit armatuur ook verkrijgbaar in 100-230V en kan direct op een 230V stroompunt worden aangesloten.

  • Geeft een rondomschijnend diffuus lichtbeeld
  • Daarnaast is hij geschikt voor montage op een muur, wand of schutting.
  • Bovendien is hij vervaardigd uit aluminium en voorzien van een FCBV coating.

Verwerkingsadvies

Deze DISC WALL is met DISC BASE eenvoudig op een wand te monteren met de bijgeleverde montageschroeven en is uitgerust met een dimbare 100-230V led driver. Tevens zal hiervoor zal een led dimmer geïnstalleerd moeten worden (wordt niet meegeleverd). De DISC WALL  is perfect te combineren met andere armaturen uit het DISC concept, maar ook met PUCK, HALO en andere in-lite armaturen in de kleur Black of Dark Grey geanodiseerd aluminium.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Diameter - Hoogte (mm)

200 x 36 mm

Behuizing

Spanning

Installatiewaarde

Vermogen

Lichtbron

Lichtrichting

Lichtbereik

Branduren

Kleurtemperatuur

Cri

Net Luminous Flux

Energielabel

Ip Klasse

Liminous Efficacy