Historie

HISTORIE

De Ank is opgericht in 1928. In de jaren daarna is ‘De Ank’ een begrip in de regio geworden. Ook is later de bloemenwinkel in het centrum van Zeddam geopend.

In 1977 is het bedrijf onder leiding van Jan Kuster komen te staan. Hij heeft het bedrijf van zijn vader verder uit weten te bouwen.

In 2010 is ‘De Ank hoveniers’ verhuisd naar haar huidige locatie aan de Oude Doetinchemseweg 48 in Zeddam. Ook is direct op deze locatie het Groencentrum geopend. Jan had gezien dat er in de regio veel vraag was naar een groencentrum.

Op 1 januari 2020 hebben Jan en Ank Kuster op respectabele leeftijd besloten om meer tijd samen door te gaan brengen en nieuwe uitdagingen te gaan zoeken. Dit heeft er toe geleid dat de bloemenwinkel in het centrum is gesloten. De locatie aan de Oude Doetinchemseweg draait uiteraard wel volop.

Vanaf 1 januari wordt de dagelijkse leiding van ‘De ank’ gevoerd door Thomas van Antwerpen. Thomas heeft veel ervaring in het groenvak en is vastbesloten ‘De Ank’ verder uit te bouwen tot een begrip in de regio. Jan en Ank hebben dan ook veel vertrouwen in de voortzetting van het bedrijf. Zij zullen op de achtergrond (en soms op de voorgrond) bij het bedrijf betrokken blijven!

Ontwerp

Wij maken voor elke tuin een exclusief ontwerp. Dit doen wij op basis van jouw persoonlijke eisen en wensen.

Aanleg

Onze tuinen passen perfect bij jouw woning en de omgeving. Vooraf zullen wij altijd een tijdsplanning maken.

Onderhoud

Voor een lange levensduur en meer vitaliteit van jouw particuliere tuin verzorgen wij graag het periodieke onderhoud.

Zakelijk onderhoud

Wij zorgen dat jouw bedrijfstuin een visitekaartje voor jouw bedrijf is. Kies voor vast onderhoud en zorg voor een goede eerste indruk.

INTERESSE IN ONZE PRODUCTEN EN/OF DIENSTEN?

Sub Title CTA