Ellipse

486,00922,00

Een prachtige strakke polyester plantenbak in een ovale vorm. Deze ovale vorm is eigenlijk overal toepasbaar en zal vanuit elke hoek verrassend mooi aanzien hebben.

Dit product wordt gratis geleverd.

Beschrijving

Ellipse

Deze Ellipse plantenbakken zijn vervaardigd in hoogwaardig gewapend polyester. Doordat de bewapening in de hoeken zijn doorgelegd zijn de hoeken extra stevig en kunnen ze niet uitscheuren. De kwaliteit van de polyester plantenbakken zijn versterkt door de kleuring, die door het gehele materiaal loopt. Hierdoor blijft hun kleur goed behouden. Ze worden standaard uitgevoerd in de kleur antraciet RAL 7021 en RAL 9016.

Tegen meerprijs is deze plantenbak ook in glossy wit (hoogglans) en andere RAL kleuren te bestellen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Naast RAL kleuren, is deze bak ook leverbaar in cortenstaal.

De bovenrand van de bakken zijn dubbel omgezet, wat de plantenbakken een prachtige tijdloze uitstraling geeft. Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan Ellipse bakken in verschillende vormen en maten!

Wij adviseren de plantenbakken tweemaal per jaar te reinigen. Houdt u er rekening mee dat sommige schoonmaakmiddelen het materiaal kunnen beschadigen of beïnvloeden. Niet reinigen met staalwol, schuurpapier, oplosmiddelen of andere schurende materialen. Ook kan het schoonmaken met een hogedrukreiniger schade veroorzaken.

 

Algemeen

Onze bakken zijn altijd voorzien van:

  • Dubbelgezette bovenrand.
  • Materiaaldikte van min. 3 mm.
  • Verstevigingen tegen vervormen.

Kleuren

  • Polyester: RAL 7021.
  • Polyester: RAL 9016.

Aandachtspunten

  • Na ontvangst dienen meteen alle verpakkingsmaterialen te worden verwijderd van de producten.
  • Waterdichte bakken zijn niet geschikt voor vijvertoepassing.
  • Onze plantenbakken zijn niet geschikt om aangevuld te verplaatsen.

 

Voor vragen over de Ellipse, neem gerust contact met ons op.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B