LUNA Stainless Steel

128,00

Grondspot LUNA is met zijn schuine lichtbundel uitermate geschikt om tuinelementen zoals schuttingen, hagen, muren en leibomen uit te lichten.

In-lite Grondspot LUNA is niet geschikt voor montage in accessoire BOX 100.

Beschrijving

Deze grondspot verwerk je in een gat in hout (met behulp van een houtboor) of steen (met behulp van een gekoelde diamantboor) met een diameter van 60 mm. Een in-lite dealer of hovenier kan dit verzorgen. Let op, installeer het armatuur alleen in een recht geboord gat in de juiste maat. Dit zorgt ervoor dat de spot goed geklemd is zonder dat de behuizing van de grondspot komt te beschadigen.

De LUNA is voorzien van een RVS cup. De cup is een RVS ring met verende lipjes waardoor de spot makkelijk en spanningsvrij te monteren is. De spot duwen zij met de cup in het gat, een hamer is niet nodig. Door de verende lipjes zit de spot altijd goed geklemd. Ook is de spot nu zonder beschadigingen makkelijk te verwijderen. De cup wordt standaard meegeleverd met de LUNA en is niet los verkrijgbaar.

Wil je LUNA verwerken in een losse ondergrond zoals aarde, grind of gras, dan is dit mogelijk in combinatie met accessoire SPIKE. Plaats LUNA in SPIKE en prik het geheel in de grond.

 

Toepassingen: schutting/muur, haag, boom, border, huis

Verwerking grondspots: beton, gras, natuursteen, hout en grind

Eigenschappen: overrijdbaar

 

Handleidingen:

Luna_handleiding

 

Voor vragen, neem gerust contact met ons op.

Extra informatie

Hoogte

Diameter

Inbouwdiepte

Kleur

Behuizing

Lens

Ring Afdekplaat

Spanning

Vermogen

Installatiewaarde

Lichtbron

Branduren

Licht Type

Lichthoek

Lichtbereik

Lichtkleur

Lichtrichting

Kleurtemperatuur

Dimbaar

Ip Klasse

Energielabel