DISC Pendant 12V

166,00

Deze DISC PENDANT 12V is een sfeervolle hanglamp en maakt onderdeel uit van het DISC concept.

Beschrijving

DISC Pendant 12V

De DISC PENDANT 12V is een bijzonder sfeervolle hanglamp die aangesloten kan worden op één van de HUB transfomators van in-lite. Bovendien geeft het armatuur een diffuus, sfeervol lichtbeeld dat prettig is om naar te kijken. Daarnaast hangt de DISC PENDANT netjes met de bijgeleverde trekontlasting. Ook kan de kabel weggewerkt worden in het plafond. Gebruik de bijgeleverde rubberen afdekdop om het gat stijlvol af te werken.

Deze Disc Pendant is ook verkrijgbaar in 2 of zelfs 3 hanglampen.

Verwerkingsadvies

Dit stijlvolle armatuur wordt standaard geleverd met een kabel van 2.20 meter lang die eenvoudig in te korten is. Hiervoor hoeft de connector niet afgeknipt te worden. Hang de DISC PENDANT op met de bijgeleverde trekontlasting en werk de kabel weg in het plafond. Gebruik de bijgeleverde rubberen afdekdop om het gat stijlvol af te werken. Hang deze DISC PENDANT bij voorkeur op een wind vrije plek. DISC PENDANT (12V) is perfect te combineren met andere armaturen uit het DISC concept, maar ook met PUCK, HALO en andere in-lite armaturen in de kleur Black of Dark geanodiseerd aluminium.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Behuizing

Kleur

Diameter - Hoogte (mm)

200 x 36 mm

Spanning

Installatiewaarde

Vermogen

Lichtbron

Lichtrichting

Lichtbereik

Branduren

Kleurtemperatuur

Cri

Net Luminous Flux

Energielabel

Ip Klasse

Liminous Efficacy