MINI SCOPE CEILING 12V

99,00

Deze klein maar krachtige plafond spot is speciaal ontworpen voor buiten. Je gebruikt hem in bijvoorbeeld je overkapping of pergola. De speciale killflash met honingraat structuur zorgt ervoor dat het gebundelde licht minder reflecteert waardoor deze spot prettig is om naar te kijken.

  • Geeft een breed sfeervol licht
  • Geschikt voor het verlichten van een pergola en overkapping
  • Verkrijgbaar in twee formaten

Beschrijving

PRODUCTOMSCHRIJVING

Deze krachtige MINI SCOPE CEILING 12V plafondspot is speciaal ontworpen voor buiten. Je gebruikt hem in bijvoorbeeld je overkapping of pergola. De speciale killflash met honingraat structuur zorgt ervoor dat het gebundelde licht minder reflecteert waardoor deze spot prettig is om naar te kijken.

  • Geeft een breed sfeervol licht
  • Geschikt voor het verlichten van een pergola en overkapping
  • Verkrijgbaar in twee formaten

Deze sfeervolle buitenspot is ook verkrijgbaar in de Scope Ceiling 12V. De Scope Ceiling beschikt over een diameter van 66 mm en is 87 mm hoog. De Mini Scope Ceiling heeft een diameter van 47 mm en is 67 mm hoog.

 

Plaatsingsadvies:

Plaats iedere 1,5 á 2 meter een MINI SCOPE CEILING 12V buitenspot voor een optimaal lichtbeeld.

Let op: dit is een 12V product, om dit product aan te sluiten en te installeren heb je een in-lite HUB en een in-lite 12V kabel nodig. Deze kunt u terugvinden in onze webshop bij Tuinverlichting In-Lite – Systeem. 

 

Verwerkingsadvies

Montage middels bijgeleverd bevestigingsmateriaal. Voor de aanleg van het in-lite systeem bekijk je de instructievideo’s op de pagina installatietips.

 

Download hier de handleiding: SCOPE CEILING Handleiding

 

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

Diameter - Hoogte (mm)

47 x 67 mm

Behuizing

,

Spanning

Installatiewaarde

Vermogen

Lichtbron

Lichtrichting

Lichtbereik

Branduren

Kleurtemperatuur

Cri

Net Luminous Flux

Energielabel

Ip Klasse

Liminous Efficacy