Smart HUB protector

44,00

De SMART HUB PROTECTOR is een kunststof case die ontworpen is om de verfijnde techniek van de SMART HUB-150 nog beter te beschermen tegen de steeds extremere weersinvloeden.

Beschrijving

Smart HUB protector

De SMART HUB PROTECTOR is een kunststof case. Hij is ontworpen is om de verfijnde techniek van de SMART HUB-150 nog beter te beschermen tegen de steeds extremere weersinvloeden.

  • Als eerste is hij stijlvol vormgegeven en vervaardigd uit hoogwaardig, duurzaam kunststof.
  • Daarnaast beschermt SMART HUB-150 nog beter tegen de steeds extremere weersinvloeden.
  • Ook is hij eenvoudig te installeren op een gemonteerde SMART HUB-150.

 

Bovendien is de PROTECTOR is ontwikkeld om de verfijnde techniek van de SMART HUB-150 transformator nog beter te beschermen. Dit accessoire verlengt de levensduur van het product indien het niet mogelijk is om de SMART HUB-150 te installeren op een overdekte locatie.

Verwerkingsadvies

De PROTECTOR schuift eenvoudig over de behuizing van de SMART HUB-150 en zorgt voor een nog betere bescherming tegen steeds extremere weersomstandigheden. Voor montage van deze  PROTECTOR is 3 mm spelingsruimte nodig en die kan eenvoudig gecreëerd worden door de bevestigingsschroeven twee slagen los te draaien.
Let op: Wij benadrukken dat alle HUB’s altijd overdekt op een plek vrij van neerslag gemonteerd moeten worden. Dit staat ook omschreven in de installatiehandleiding. Het correct opvolgen van deze voorschriften draagt bij aan een nog langere levensduur van de producten die standaard geleverd worden met 5 jaar garantie.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop! Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Extra informatie

B x L x H (mm)

149 x 244 x 82 mm

Andere suggesties…