DCM Mix 6

67,67

Beschrijving

DCM Mix 6

Een mooi gazon begint met de juiste verzorging. De producten van DCM zijn van hoge kwaliteit en wordt veelal door hoveniers gebruikt. Wil je liever zelf je gazon verzorgen? DMC Mix 6 is eenvoudig te gebruiken en een mooi resultaat is gegarandeerd!

Wanneer DCM Mix 6 gebruiken?

Tijdens de groeiperiode van het gazon heeft het gazon voldoende voeding nodig. Deze voeding kan gehaald worden uit (organische) bemesting zoals DCM Vital Green of NPK 12-10-18.  Deze meststoffen kan je in het najaar (september/oktober) beter laten staan en kiezen voor de DCM Mix 6. Dit product bevat meer kalium. Deze stof zorgt ervoor dat het gras afgehard wordt, ter voorbereiding op (extreme) weersomstandigheden in de herfst en winter. Het resultaat is een sterke, volle en diepgroene grasmat, waardoor mos en ander onkruid minder kans krijgt om te groeien.

Hoe bemest je een gazon?

Het bemesten van een gazon kan op twee manieren. Dit kan door gebruik te maken van een strooiwagen of door het product met de hand over het gazon te strooien. Strooi de meststof twee maal over het gazon uit. Eenmaal horizontaal en eenmaal verticaal er overheen. Zorg voor zover dit mogelijk is, voor een gelijkmatige verdeling van deze meststof. Bij een gelijkmatige verdeling krijg je namelijk het mooiste resultaat.

Hoeveel m2 kan er met een verpakking DCM Mix 6 bemest worden?

Een verpakking van deze DCM Mix 6 bevat 25 kg meststof, waarmee gemiddeld 200 tot 400m2 bemest kan worden.

Vragen of advies?

Twijfel je over het gebruik van dit product, ontvang je graag advies of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar op 0314 653434 of per mail op info@deank.nl.

Extra informatie

Gewicht 25 kg
Gewicht

25 kg

Andere suggesties…